2018-11-12 06:17:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Új karrierlehetőség kínálkozik

Napi horoszkóp november 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold együtt áll a Plútóval a Bak jegyében, ezzel a bolygóállással sokat veszíthet a mai nap energiáiból. Csak saját magára számíthat. Bizonyos dolgok nem fognak tudni előre haladni. Jobb lenne, ha csak a rutinfeladatokat végezné el.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap és a Mars is támadja a Bika jegyét. A legszívesebben ki sem bújna az ágyból, de ezt nem teheti meg, le kell húznia a fejéről a takarót... Csak délután tud lendületbe jönni. Az új feladatok egyelőre nem sikerülnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Neptunusz együtt támadják az Ikrek jegyét. Ne hagyja magát idegesíteni, nem is szólva arról, hogy mások esetleg parancsokat akarnak osztogatni önnek. Ezt ma egyáltalán nem tudja elviselni. Ha olyan állása van, ahol sok ellenőrzésre van szükség, akkor ma kétszer, sőt háromszor is nézzen át minden munkát. Estére is marad bőven tennivalója.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Zűrös napja van, de azért kap egy jó hírt is. Új karrierlehetőség kínálkozik, és ön nagyon örül ennek az áttörésnek. Személyes kapcsolatai révén ma eléri, amit akar. Ragadja meg a kínálkozó lehetőséget.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap kellemetlen fényszögben van az Oroszlán jegyével. Ma semmi esetre se kapkodja el a döntéseit. Ne hagyja magát szerződések aláírására se rákényszeríteni, és a nagyobb beszerzéseket is inkább halassza későbbre, mert most hibás árut kaphat, vagy hiányozhat egy alkatrész, ha műszaki terméket rendel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Motiválatlan lesz, nem halad úgy, ahogy szeretne. Alkalmazkodjon a helyzethez, és csak a legszükségesebbekkel törődjön. Estéren nagyon el fog fáradni, ennek ellenére sok dolgot el tud végezni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kímélje valahogy magát a rossz hangulattól, a stressztől! Ne kapkodjon el semmit! Ezt a mostani, bizonytalannak tűnő időt fordítsa regenerálódásra. Este nézzen meg egy vidám filmet, vagy színházi előadást.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az emberek felkészültek, ingerültek ön körül. Ne vitatkozzon senkivel, s főleg ne akarja megváltoztatni a világnézetüket. Foglalkozzon saját maga nyugalmával, békéjével. Sportoljon, vagy sétáljon sokat a friss levegőn.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az emberek felkészültek, ingerültek ön körül. Ne vitatkozzon senkivel, s főleg ne akarja megváltoztatni a világnézetüket. Foglalkozzon saját maga nyugalmával, békéjével. Sportoljon, vagy sétáljon sokat a friss levegőn.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold és a Plútó együtt áll a Bak jegyében. Ez meghiúsíthat néhány találkozót, akadályozhat megbeszéléseket. A félreértések és könnyelmű hibák halmozódhatnak. Ez így lesz egész nap, és örülhet, ha vége a munkaidőnek, mert egyre fáradtabb és kedvetlenebb lesz. Ha lehet, iktasson be egy kis sétát. Este már jobban fogja érezni magát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Mára ne tervezzen semmilyen nagyobb dolgot, mert a Nap kellemetlen fényszögben áll az ön jegyével, így csak a fele fog sikerülni annak, amit el szeretett volna végezni. A fontos időpontokat lehetőség szerint halassza későbbre. Tartson szüneteket, ne vállaljon el túl sokat. A bevásárlásoktól is tartózkodjon.


Halak: II. 19. - III. 20.

Mint szinte mindenkinek, önnek sincs egyszerű napja. Kissé makacs és önfejű lehet most. Persze, ennek megvannak az okai, amelyek a társai munkához való hozzáállásában keresendők.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: